Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1.6g5.3kcal0.4g0.8g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g5.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g57kcal5.8g2.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko22g29kcal2.9g1.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1.5g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g130kcal13.2g5g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426