Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 16g23kcal2.5g0g1.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g3.1g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuusto1.9g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g66kcal6g0.2g4.4g0g
Valittu annoskoko22g33kcal3g0.1g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.5g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g151kcal13.6g0.5g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022