Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g7.4g4.8kcal0.9g0.3g0g0g
Soijajauho rasvainen 1.3g6kcal0.4g0.3g0.3g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.7g2.4kcal0.2g0.1g0.1g0.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.7g5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Oltermanni, perinteinen3.7g13kcal0.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g98kcal7g2.4g6.4g1.4g
Valittu annoskoko22g49kcal3.5g1.2g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal1.8g0.6g1.6g0.4g
Arvot/100g100g225kcal16g5.5g14.6g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603