Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile13g17kcal2.4g0.1g0.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g6.6g18kcal1.2g0g1.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.8g7.9kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g86kcal8.2g0.2g5.8g0g
Valittu annoskoko22g43kcal4.1g0.1g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal2.1g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731