Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g16kcal1.2g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko22g8kcal0.6g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g3.2g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374