Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 9g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.3g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g18kcal1.2g0.4g1g0.4g
Valittu annoskoko22g9kcal0.6g0.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.7g0.9g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901