Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.2g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)2.6g3.1kcal0.5g0g0.1g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)8.3g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g21kcal1.8g2.2g0.4g0g
Valittu annoskoko22g11kcal0.9g1.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.5g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339