Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.9g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Seiti x-tra6.2g5kcal1.1g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g37kcal2.4g2.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko22g18kcal1.2g1.1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.5g5g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842