Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 3.5g11kcal0.7g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g32kcal1.6g1.4g2g0.2g
Valittu annoskoko22g16kcal0.8g0.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.4g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3.7g3.2g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038