Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 8.6g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mansikka 4.8g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7.3g29kcal0g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g67kcal0.2g16.2g0g0.4g
Valittu annoskoko22g34kcal0.1g8.1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.1g4.1g0g0.1g
Arvot/100g100g154kcal0.5g37g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131463