Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi pakastettu6.2g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Fariinisokeri0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.9g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g102kcal1.6g13.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko22g51kcal0.8g6.6g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal0.4g3.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g232kcal3.7g30.1g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875