Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)6.1g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g4.7g16kcal0.6g3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g67kcal4g7.4g2.4g1g
Valittu annoskoko22g34kcal2g3.7g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1g1.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g153kcal9.1g16.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786