Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g2.7g10kcal0.4g1.9g0g0.1g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen4.4g6.1kcal0.8g0g0.3g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.6g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g62kcal4g5g2.6g0.6g
Valittu annoskoko22g31kcal2g2.5g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1g1.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g141kcal9.1g11.4g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027