Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.4g1kcal0g0.1g0g0g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g7.3g13kcal1.5g0g0.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 2.9g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Emmental juustoraaste valio1.5g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)4.9g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g53kcal4.2g1.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko22g26kcal2.1g0.6g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal1.1g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g120kcal9.5g2.7g7.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768