Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 83g114kcal10.3g0.2g8.1g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g60g287kcal4.2g31.2g16.2g0g
Hermesetas-jauhe3g8.7kcal0g1.7g0g1.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen4.5g16kcal2.3g1.6g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1724kcal35g69.8g146.2g3.6g
Valittu annoskoko210g862kcal17.5g34.9g73.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna105g431kcal8.8g17.5g36.6g0.9g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.6g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038