Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g63g13kcal0g2.5g0g0g
Puna-ahven savustettu 110g123kcal18.4g0g5.5g0g
Soijakastike 31g19kcal1.6g3g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 5.3g36kcal1.4g0.4g3.1g0.7g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g391kcal42.8g14.4g17.2g1.4g
Valittu annoskoko210g196kcal21.4g7.2g8.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna105g98kcal10.7g3.6g4.3g0.4g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271