Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino31g106kcal7.2g16.6g1.2g1.9g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g50g33kcal6.5g1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g13g5.5kcal1.3g0.1g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g456kcal49g35.8g12.6g3.8g
Valittu annoskoko210g228kcal24.5g17.9g6.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna105g114kcal12.3g9g3.2g1g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930