Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 25g220kcal0g0g24.9g0g
Pellavansiemenöljy50g448kcal0g0g49.7g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g25g20kcal0g0g2.2g0g
Viinietikka 111g23kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1420kcal0g1.2g153.6g0g
Valittu annoskoko210g710kcal0g0.6g76.8g0g
Annoskoko puolitettuna105g355kcal0g0.3g38.4g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233