Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Maissi, pakaste (Spar) 200g6.7g7.4kcal0.3g1.3g0.2g0g
Lihapulla 1kpl/15g25g60kcal3.7g2.3g3.7g0.1g
Makaroni, tumma 20g72kcal2.7g13.1g0.6g1.2g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Turun sinappi, mieto2.7g5.1kcal0.1g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g381kcal15.8g52.8g10g4.6g
Valittu annoskoko210g191kcal7.9g26.4g5g2.3g
Annoskoko puolitettuna105g95kcal4g13.2g2.5g1.2g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.6g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735