Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska125g38kcal1.7g8.1g0.6g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g23g50kcal5.2g0.2g3.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 25g57kcal3.5g0.4g4.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 18g57kcal1.8g11.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g473kcal24.8g42.4g23.6g1.6g
Valittu annoskoko210g236kcal12.4g21.2g11.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna105g118kcal6.2g10.6g5.9g0.4g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304