Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g50g109kcal4.9g20.1g0.9g4.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Salsa medium (Rainbow)33g8.3kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g6.7g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman40g80kcal8.8g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g563kcal44.4g47.6g20.6g10.6g
Valittu annoskoko210g282kcal22.2g23.8g10.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna105g141kcal11.1g11.9g5.2g2.7g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225