Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g44g15kcal0.1g3.1g0.1g0.8g
Päärynä kuorittu 44g19kcal0.1g3.5g0g1.7g
Valio Viola sinihome tuorejuusto22g35kcal1.8g0.9g2.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g13g34kcal3.5g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g238kcal12g19.4g11g6.2g
Valittu annoskoko210g119kcal6g9.7g5.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna105g59kcal3g4.9g2.8g1.6g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849