Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g88g324kcal3.9g27.1g21.9g3.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g35g39kcal8.1g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g44g61kcal3.4g5.2g3.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)33g6.6kcal0.2g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g866kcal31.4g67.8g51.6g6.8g
Valittu annoskoko210g433kcal15.7g33.9g25.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna105g217kcal7.9g17g12.9g1.7g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822