Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Taloussuklaa, Fazer44g225kcal1.7g24.5g13.1g2.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g18g98kcal1.5g9.6g5.9g0g
Vispikerma Flora 20%77g168kcal2.3g3.8g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1189kcal29g76.2g83.4g4.6g
Valittu annoskoko210g595kcal14.5g38.1g41.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna105g297kcal7.3g19.1g20.9g1.2g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.1g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452