Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)17g9kcal3.2g0.7g0.7g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 17g50kcal3g0.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g179kcal14g12.8g11g4.6g
Valittu annoskoko210g90kcal7g6.4g5.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna105g45kcal3.5g3.2g2.8g1.2g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536