Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g75g164kcal13.7g0g12.2g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus35g123kcal4.9g0.2g11.2g0g
Herne kuivattu100g282kcal17.9g48.5g1g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1136kcal73g97.4g48.8g20g
Valittu annoskoko210g568kcal36.5g48.7g24.4g10g
Annoskoko puolitettuna105g284kcal18.3g24.4g12.2g5g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161