Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g39g119kcal1g28.9g0.2g2.9g
Leivinjauhe 2.6g4.6kcal0.1g1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g25g74kcal5.1g0.2g5.1g0g
Pistaasipähkinä, Parrots14g91kcal3g2.3g7.9g1.8g
Viikuna, pehmeä , kuivattu18g46kcal0.5g9.6g0.3g1.6g
Kananmuna 50g(kpl)70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g26g236kcal0g0g26.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)16g20kcal0.5g0.6g1.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1356kcal35.8g85.6g95.4g12.6g
Valittu annoskoko210g678kcal17.9g42.8g47.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna105g339kcal9g21.4g23.9g3.2g
Arvot/100g100g323kcal8.5g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613