Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 63g17kcal0.7g2.5g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Punajuuri 10g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka9g7.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g153kcal11.8g11.2g6g3.6g
Valittu annoskoko210g76kcal5.9g5.6g3g1.8g
Annoskoko puolitettuna105g38kcal3g2.8g1.5g0.9g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.7g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374