Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 55g90kcal9.2g0g6g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g47g32kcal0.7g6.1g0.1g0.4g
Porkkana, raaka, annos 100g28g8kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g4.6g5.5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%18g20kcal0.5g0.5g1.8g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.8g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g343kcal21.8g19.6g19g2.6g
Valittu annoskoko210g171kcal10.9g9.8g9.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna105g86kcal5.5g4.9g4.8g0.7g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264