Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 88g21kcal1.6g1.9g0.3g2g
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto6.9g19kcal1.3g0g1.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.1g20kcal1.4g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g169kcal9g5.4g11.2g4.4g
Valittu annoskoko210g84kcal4.5g2.7g5.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna105g42kcal2.3g1.4g2.8g1.1g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532