Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 66g238kcal5.3g51.8g0.4g1.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 66g110kcal18.2g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkoviini kuiva 19g13kcal0.1g0.1g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g7.5g29kcal2.5g0g2.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.8g7.3kcal0.4g0.3g0.5g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g23g29kcal0.7g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g925kcal55g118.6g21g3g
Valittu annoskoko210g463kcal27.5g59.3g10.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna105g231kcal13.8g29.7g5.3g0.8g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680