Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 101g347kcal10.3g70.8g1.2g3.5g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 16g111kcal0.1g0.1g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.8g23kcal1.8g0g1.8g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g62g31kcal1.9g2.5g1.6g0g
Ruohosipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1083kcal32.6g149g37.8g7g
Valittu annoskoko210g542kcal16.3g74.5g18.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna105g271kcal8.2g37.3g9.5g1.8g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238