Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 42g66kcal4.8g2.1g4.3g0g
Vesi98g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%35g46kcal1.1g0.7g4.6g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)21g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Ketsuppi, Felix5.6g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g300kcal13.6g17.2g20.2g0.4g
Valittu annoskoko210g150kcal6.8g8.6g10.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna105g75kcal3.4g4.3g5.1g0.1g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609