Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho sunnuntai5.6g20kcal0.7g4g0.1g0.2g
Oltermanni 17%11g30kcal3.4g0g1.9g0g
Kevytmaito hyla (Valio)56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Purjosipuli 6.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 71g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl1.2g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g23g76kcal1.8g16g0.5g1.1g
Sipuli 12g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Herkkusieni, tuore Pirkka23g5.6kcal0.6g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g385kcal18.2g53.6g9.8g5.2g
Valittu annoskoko211g193kcal9.1g26.8g4.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna105g96kcal4.6g13.4g2.5g1.3g
Arvot/100g100g91kcal4.3g12.7g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73620