Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g66g184kcal12.5g0g14.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g70g24kcal1.1g4.8g0.1g1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g75g60kcal8.3g2.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g537kcal43.8g14g33.6g2g
Valittu annoskoko210g269kcal21.9g7g16.8g1g
Annoskoko puolitettuna105g134kcal11g3.5g8.4g0.5g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573