Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)78g16kcal0.5g2.7g0.2g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty109g153kcal5.6g30.6g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g406kcal12.8g68.8g8g8g
Valittu annoskoko211g203kcal6.4g34.4g4g4g
Annoskoko puolitettuna105g101kcal3.2g17.2g2g2g
Arvot/100g100g96kcal3g16.3g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889