Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g22g4.8kcal0.5g0.6g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)33g59kcal6.2g0g3.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g27g3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g49g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Kurkku 11g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.4g8.7kcal0.1g0.1g0.9g0.2g
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g365kcal22g15.4g23.6g3.2g
Valittu annoskoko211g183kcal11g7.7g11.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna105g91kcal5.5g3.9g5.9g0.8g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.7g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308