Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 89g21kcal1.6g2g0.3g2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)25g7.4kcal0.8g0.9g0.1g0g
Tomaatti 25g5.8kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g56g39kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g194kcal5.6g9.4g5g5.4g
Valittu annoskoko211g97kcal2.8g4.7g2.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna106g49kcal1.4g2.4g1.3g1.4g
Arvot/100g100g46kcal1.3g2.2g1.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521