Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g17g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kalaliemikuutio 1.9g5.7kcal0.2g0.6g0.3g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g23g66kcal4.5g0g2.6g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g28g23kcal4.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g231kcal20.2g10.2g6.4g1.6g
Valittu annoskoko211g115kcal10.1g5.1g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna106g58kcal5.1g2.6g1.6g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115