ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu16g4.4kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi63g85kcal12.8g0g3.8g0g
Amerikan pekoni 1viipale13g43kcal1.6g0g4g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g12g1.2kcal0.2g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.4g4.9kcal0g1.2g0g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g20g29kcal0.7g6.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g432kcal33.2g35.2g17g2.2g
Valittu annoskoko211g216kcal16.6g17.6g8.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna105g108kcal8.3g8.8g4.3g0.6g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.3g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399