Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g500g1090kcal49g201g9g42g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Salsa medium (Rainbow)333g83kcal3.7g14.3g0.7g5g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g333g68kcal2g12.7g1g4.7g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g67g93kcal2g2.7g8g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman400g800kcal88g4g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g5633kcal443.2g475.8g205.6g105.6g
Valittu annoskoko2100g2816kcal221.6g237.9g102.8g52.8g
Annoskoko puolitettuna1050g1408kcal110.8g119g51.4g26.4g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225