Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 1000g1419kcal175.4g0g79.9g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Porkkana 250g82kcal1.5g13.9g0.5g6.4g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 313g133kcal1.2g12.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g3947kcal363.4g77.6g222.8g21.2g
Valittu annoskoko2100g1973kcal181.7g38.8g111.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna1050g987kcal90.9g19.4g55.7g5.3g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282