Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 401g303kcal7.5g61.8g0.8g4g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)250g300kcal50.1g0g8.8g0g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)801g368kcal25.6g38.4g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g2020kcal170g213.8g43.8g12.8g
Valittu annoskoko2100g1010kcal85g106.9g21.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna1050g505kcal42.5g53.5g11g3.2g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339