Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g600g150kcal6.6g30g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g75g26kcal3g2.6g0.3g3.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 360g497kcal67.5g0g25.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g1422kcal157.8g65.6g57.6g6.8g
Valittu annoskoko2100g711kcal78.9g32.8g28.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna1050g356kcal39.5g16.4g14.4g1.7g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994