NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe700g2380kcal40.6g504g18.9g44.1g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)1000g1800kcal110g55g130g0g
Rypsiöljy Eldorado33g276kcal0g0g30.7g0g
Margariini 60%, kultarypsi 33g177kcal0.1g0.1g20g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen333g110kcal11g16.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g9487kcal323.4g1150.8g399.2g88.2g
Valittu annoskoko2100g4743kcal161.7g575.4g199.6g44.1g
Annoskoko puolitettuna1050g2372kcal80.9g287.7g99.8g22.1g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651