Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g833g233kcal5g49.5g1.7g20.8g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.6g1.3g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)167g92kcal31.6g6.7g6.7g1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 167g498kcal30g2g41.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g1793kcal138.6g127g108.8g46.4g
Valittu annoskoko2100g897kcal69.3g63.5g54.4g23.2g
Annoskoko puolitettuna1050g448kcal34.7g31.8g27.2g11.6g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536