Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g877g263kcal40.3g17.5g2.6g14g
Herne 210g145kcal10.6g19.7g0.8g6.5g
Lime, kuorittu, annos 50g88g32kcal0.5g1.9g1g2.5g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g526g631kcal115.7g4.7g18.4g2.6g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 49g434kcal0g0g49.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g3009kcal334.2g87.6g143.8g51.2g
Valittu annoskoko2100g1505kcal167.1g43.8g71.9g25.6g
Annoskoko puolitettuna1050g752kcal83.6g21.9g36g12.8g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041