Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 400g450kcal84.5g0g12g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 560g237kcal54.9g2.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)544g147kcal7.1g26.1g1.1g9.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4208g1911kcal300.2g102.2g31g35.2g
Valittu annoskoko2104g956kcal150.1g51.1g15.5g17.6g
Annoskoko puolitettuna1052g478kcal75.1g25.6g7.8g8.8g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83361