Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 480g1063kcal84g0g81.6g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Sipuli (kuorittu)204g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)600g180kcal6g36g1.2g6g
Spagetti, Barilla264g924kcal31.7g190.6g4g7.9g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tomaattisalsa 36g9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4212g5019kcal258.8g515g214g47.8g
Valittu annoskoko2106g2510kcal129.4g257.5g107g23.9g
Annoskoko puolitettuna1053g1255kcal64.7g128.8g53.5g12g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704