Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 674g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
Herkkusieni säilyke 225g38kcal4.7g0.4g0.7g5.4g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.45g157kcal6g30.6g1.1g1.7g
Vesi674g0kcal0g0g0g0g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi23g74kcal1g3.4g6.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 337g1004kcal62.6g8.4g80.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4212g3075kcal160g132.6g206.8g30.8g
Valittu annoskoko2106g1538kcal80g66.3g103.4g15.4g
Annoskoko puolitettuna1053g769kcal40g33.2g51.7g7.7g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038